Hvilken form for healing tilbyder jeg?


Du kan få healing for mangt og meget, men for mig er healing primært et udviklings- og transformationsredskab. Et redskab, der kan støtte op om frisættelsen fra det, der fastlåser os og skaber afstand til vores sande natur.

Reel healing sker ikke på én dag. Det indebærer ofte en omkodning, der tager tid at integrere og det kræver en vedvarende indsats af dig at udfolde det nye i livet. Så selv om mine healinger går særdeles dybt og når ind i nogle lag, hvor mange andre har svært ved at komme ind, er det IKKE et quick fix.

Jeg helbreder dig ikke. Jeg fortæller dig heller ikke, hvad du skal gøre og hvordan du skal leve dit liv. Til gengæld hjælper jeg dig med at løsne op for det, du sidder fast i, så du nemmere kan arbejde videre med tingene selv.


Der er ikke to healere, der er ens og dermed heller ikke to slags healing, der er det. Brug derfor lidt tid på at undersøge, om jeg er den rette healer for dig. Læs fx. underpunkterne til denne side, hvor jeg har skrevet om nogle af de temaer, jeg har arbejdet en del med. Vær dog obs på, at det kun er nogle få eksempler, så lad det ikke sætte rammerne for, hvad vi kan arbejde med. 


Er du i tvivl, om jeg er den rette healer for dig, så send mig en mail, hvor du kort beskriver, hvad du gerne vil have hjælp til. Jeg svarer ærligt, om jeg tror, jeg kan hjælpe dig.


Ønsker du healing af en psykisk eller alvorlig fysisk sygdom, er det en rigtig god idé at skrive, hvad du ønsker min hjælp til, så vi kan forventningsafstemme. Alt kan desværre ikke afhjælpes med healing.HVORDAN FOREGÅR DET?


Når du kommer til en session, tager vi en kort snak og finder ud af, hvad vi skal have fokus på. Ud fra det skabes healingen, som passer specifikt til dig og din situation.


Du ligger på en briks fuldt påklædt, og for det meste er healingen uden håndspålægning. Jeg bruger min klarfølelse undervejs og vi taler om det, jeg mærker, men der er ikke tale om samtaleterapi eller clairvoyance.


Nogle mærker en masse energetisk aktivitet under healingen og får en del indsigter undervejs, mens andre falder i søvn. Ofte er man træt bagefter og/eller har brug for tid til at lande det hele, så det vil være godt, hvis den eneste aftale du har bagefter, er med sofaen.