Lidt om mig

 

Jeg er født i 1969 og er uddannet lægesekretær, hvilket jeg stadig arbejder som på deltid. 


Jeg har arbejdet professionelt med healing siden 2014. Mine evner indenfor sansning og håndtering af energi har taget mange år at få forfinet og udfoldet på en balanceret måde. Det er bl.a. sket gennem en lang og til tider hård selvudviklings- og transformationsvej, som vist aldrig stopper. 


Jeg er primært autodidakt, men har gennem årene løbende suppleret mine kompetencer gennem kurser og uddannelser, bl.a. gennem en kernehealeruddannelse i 2015-16 ved Marianne Lane. 


Den tilgang jeg har til mit energetiske arbejde er måske lidt anderledes end den, mange healere har. Min indgangsvinkel er alkymistisk og lidt "håndværksagtig", men handler i bund og grund blot om at transformere det, der forskyder os fra vores sande natur og dermed skabe større helhed i den enkelte.


Udover at have klienter og holde workshops, bruger jeg en stor del af min tid med at skabe nye healingsenergier og lave forskellige former for energetisk arbejde. Jeg laver selvfølgelig også andet i mit liv, men healingen fylder en del og jeg har altid gang i et eller andet energiarbejde.


Det er vigtigt for mig at få healing og spiritualitet gjort til noget uhøjtideligt og virkelighedsnært. Tingene skal ned på jorden og gerne iblandes noget humor og en god portion selvironi. Det er absolut ikke noget, der skal trækkes ned over hovedet på andre, ophøjes eller puttes i bestemte kasser. For mig er spiritualitet ikke et luftigt new-age fænomen, men en naturlig del af os, som vi måske bare har glemt lidt i skyndingen. 


Jeg kalder mig selv healer og energiarbejder, men betragter mest mig selv som håndværker. En energetisk finmekaniker, om du vil. Man kan også bare kalde mig energinørd ;-)